Appartementsgebouw Brasschaat

privéwoningen
Nieuwbouw appartementsgebouw te Brasschaat

Bij het binnenrijden van het centrum Brasschaat bevindt zich dit hedendaags nieuwbouwproject “De Glazen Poort”. Het gebouw bestaat uit 7 luxe appartementen met een oppervlakte tussen 127 en 156 m2. Het penthouse op verdieping 4 heeft een royaal zonneterras van ca. 170 m2. Op begane grond zijn er 2 handelsruimten voorzien. Ondergronds is er een ruime parking met garagestaanplaatsen en bergingen voor elke entiteit.

De gevel werd voorzien van grote ruime glaspartijen in een afgeronde gevel met facetten. De gesloten delen zijn uitgevoerd in natuursteen. De balustrades zijn voorzien in groen getint veiligheidsglas, en deze worden over nagenoeg de gehele gevellengte doorgetrokken.

rpai_glpoort_foto_3b-1765-2-3dd-1765-4-plandsc07004

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren