contact

ons verhaal

Een bakstenen visitekaartje
Ring Partners Architectuur & Interieurarchitectuur duikt samen met jou als opdrachtgever in de diepte. We leren je beter kennen en ontdekken samen de gewenste ziel van je gebouw. Daarna ontwerpen we de schil errond. Zeg ons gerust hoe jij wil wonen/werken. Wij zorgen voor een gebouw dat zit als een maatpak! Het resultaat, de vorm van je gebouw, weerspiegelt automatisch wat binnenin leeft. Je woning of kantoor wordt een ‘bakstenen visitekaartje’.

Een eigen-wijs verhaal
Ring Partners Architectuur & interieurarchitectuur maakt er een punt van. Bij ons staat de opdrachtgever en zijn/haar eigenheid centraal. Elk gebouw ontworpen door Ring Partners Architecten heeft zijn eigen authentieke verhaal.”

“Waar wacht je nog op? Want waar het hart van vol is, loopt het gebouw van over!”
Contacteer ons vrijblijvend. We ontdekken graag je eigen-wijs verhaal en ontwerpen je bakstenen maatpak!

Ring Partners Architecten        architecten@ringpartners.be
Ellen: +32 495 68 40 00           ellen.vaerewijck@ringpartners.be
Isabelle: +32 478 32 46 73       isabelle.vanlierop@ringpartners.be

volg jij ons al op instagram of facebook?

Bazelstraat 122b
9150 Kruibeke
BTWnr: BE 0791 444 180
IBAN: BE20 6451 0400 5556