publicatie Universiteit aan de Stroom

nieuws, tijdloze projecten
UNIVERSITEIT AAN DE STROOM – BOUWKUNDIG ERFGOED ANTWERPSE ASSOCIATIE

Met het boek Universiteit aan de Stroom, bouwkundig erfgoed van de Antwerpse Associatie hebt je een bijzonder werk in handen. Dhr. Eddy Borghers neemt u mee op sleeptouw doorheen een stukje geschiedenis van het rijke patrimonium van de Antwerpse hogeronderwijsinstellingen.

Doorheen het boek treft u maar liefst acht 8 projecten aan waaraan ons architectenbureau heeft meegewerkt.

Het betreft projecten uitgewerkt door de “Antwerpse Architecten Associatie” Jean Waterkeyn, Thierry Cols, Etienne Van Caster, Fons Weekx en Paul Hens. Een associatie die later werd omgevormd naar Ring Partners Architecten, maar waarvan nog verschillende referentieprojecten relevant zijn. De sporhal van UFSIA in de Prinsstraat of het auditorium van UFSIA in de Rodestraat, waar recentelijk Professor T werd opgenomen, om er maar enkele te noemen.

Een publicatie van Pandora Publishers

Bewaren

Bewaren

Bewaren