Seniorplaza Willebroek assistentiewoningen

kantoren, zorgsector

Nieuwbouw 33 assistentiewoningen met een commerciële gelijkvloerse verdieping.

Seniorplaza (www.seniorplaza.be) is een uniek gegeven waarbij men niet enkel mikt op senioren, maar vooral oog heeft voor het totaalconcept . Een vermenging van binnen- en buitenwereld. Iedereen kan deelnemen aan de activiteiten in het dienstencentrum, een hapje eten in Plaza 12, gebruik maken van de welnessfaciliteiten, of een onderdompeling in het zwembad “Aquaplaza”.

Voor de minder mobiele resident, wordt zorg en service persoonlijk aangeboden. Seniorplaza is niet echt een klassiek woonzorgcentum, wél een plek waar iedereen welkom is. Het gebouw is vooruitstrevend opgevat, m.a.w. gericht op de bewoner van de toekomst. Een combinatie van diverse technieken, vloerverwarming, koeling via climacanals, en een optimaal gestuurde verluchting met zonwering via screens. Domotica maakt deel uit van het basispakket en kan volgens individuele wens worden uitgebreid.

In het kader van de huidige duurzaamheidsproblematiek werd het gebouw ruim geïsoleerd, zowel thermisch als akoestisch en werd er in de afwerking gekozen voor solide en duurzame materialen.

commerciëel gelijkvloers winkels Seniorplaza Willebroek

zwembad idealpool glasmozaiek blauw patroon weerspiegeling maquette zwartwit volumestudie logische opbouw panplafond indirecte verlichting zwembad monavisa

3-Willebroek_foto5_High-res_v2

foto’s www.nitras.be

interieur i.s.m. Gil Wyckmans

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren