Ook goesting om eens binnen te kijken in onze living?

nieuws, ons verhaal

Ook goesting om eens binnen te kijken in onze living?

Je mag sowieso bij ons aanbellen om eens te komen kijken hoor, maar ook ons huis ligt er niet altijd pinterest-waardig bij natuurlijk. Je kan wachten tot we deelnemen aan een of andere architectuurtour maar dat valt eigenlijk zelden voor. Juist daarom hebben we “De Living” in het leven geroepen. Eens ongegeneerd ronddwalen in onze huiskamer gecombineerd met een intiem muzikaal intermezzo.

De eerste Living kwam er doordat Ellen een wedstrijd won en niemand minder dan Jake Clemons van de E-street band van Bruce Springsteen Kruibeke kwam verkennen. Daarna kwamen nog volgende artiesten langs … Buurman, Eva De Roovere, Slow Pilot, … telkens opnieuw werd het huis gevuld met een nieuwe vibe. We zijn dus niet aan ons proefstuk toe.

Ook goesting gekregen? Met wat geluk vind je hieronder een gepast momentje om binnen te springen.


Next up: AND THEN CAME FALL

Vrijdag 29 september 2023 – 20u

AND THEN CAME FALL (ATCF) is de band rond singer-songwriter Annelies Tanghe en multi-instrumentalist en producer Sam Pieter Janssens. Hun debuut- album werd begin 2018 de wereld ingestuurd. Er staan gastbijdragen op het album van An Pierlé en Pieter Van Dessel (Marble Sounds).

Tijdens de ‘Corona lockdown’ **bracht het duo de single ‘Please Don’t Disappear’ uit: samen maar toch apart opgenomen in hun eigen kot. Het nummer werd gretig opgepikt door Radio1 en staat in de #IkLuisterBelgisch playlist van StuBru.

Alvast een warm welkom om And Then Came Fall  in onze  living te begroeten.

zet je op de gastenlijst via: **ellenvaerewijck@hotmail.com

Toegang 14€ pp. Het adres en de betalingsgegevens worden doorgestuurd via mail na inschrijving


En heb jij een living die wij mee vorm hebben gegeven en denk je nu … verdikke dat zou ik ook wel eens willen organiseren. Laat ons dan iets weten, misschien kan jouw living dan wel het volgende decor vormen?